Нд, 28.04.24, 21:46:09 | Вітаю Вас Гість

Головна » 2012 » Квітень » 21 » Результати матчів Чемпіонату та першості Снятинського району з футболу
14:14:59
Результати матчів Чемпіонату та першості Снятинського району з футболу


І тур (22 квітня)

1. "Прут" (Видинів)                       -    "Ентузіаст" (Тулуків)                       1 : 1;    2 : 1
2. "Єдність" (Балинці)                   -     ФК "Вовчківці" (Вовчківці)          1 : 1;    1 : 0
3. "Пролісок" (Задубрівці)             -     ФК "Устя" (Устя)                           4 : 2;    4 : 0
4. "Ліга" (Будилів)                          -     ФК "Потічок" (Потічок)                3 : 0;    1 : 1
5. "Покуття" (Підвисоке)               -     "Прут" (Прутівка)                           2 : 1;    1 : 1
6. ФК "Княже" (Княже)                -     "Черемош" (Залуччя)                     - : +;    1 : 2
7. "Чайка" (Іллінці)                        -     "Колос" (Белелуя)                          2 : 2;    3 : 2
Категорія: Сезон 2012 | Переглядів: 2543 | Додав: -=iGoRkO=- | Рейтинг: 3.8/6


Всього коментарів: 23
1 brus79  
1
Реальні баталії щодо двобою між Балинцями та Вовчківцями були серйозні, але все портить, в даному випадку, судівство. Просто Р-федерації потрібно до даного питання більше ставитись і до таких матчів як цей, треба більш серйозно відноситись. Для чого тоді робити внески у федирацію коли ТОРМОЗА судят матч, особливо боковий арбітер діти в дитячому садку набагато більше знають. Стосовно балинців команда - за класом просто- лузер я був більшої та вищої думки. ФК ВОВКИ- РЕСПЕКТ і Уважуха так тримати.
Якщо на далі будуть такі матчі то намою думку для судівства саме найбільш оптимайний варфант виховного процесу стосовно судівства це МОРДОБОЙ тоді може дійде до них як треба вміти судити, а якщо робити то правильно так щоб небуло видно вболівальникам.
Хочеться сказати що судді в матчі Б-В пощастило що не схлопотав від ULTRAS FC VOLF.
Просто буде непорядно з мого боку не згадати ізюмінку даного матчу це Д.Буфона, опит не пробухаєш

2 brus79  
0
у нас за заяку бабло що не брали

3 BRUS-84  
0
Як це не робили!!!Внесок був 250 грн!!!!А щодо суддівства даного матчу то Brus79 абсолютно прав.Як можна було відправити на такий матч такого,який вже після початку матчу не розумів де він знаходиться!!!!Він відмінив абсолютно чистий гол у ворота Балинці,при рахунку 0:0 у другому таймі.Навіть захисники команди Балинці після матчу визнали що гол був абсолютно чистий і не понятно чому суддя його відмінив!!!Я хочу звернутися до голови федерації щоб він назначав нормальних суддів,бо якщо так будуть судити то з кожним матчем після такого суддівства вони будуть страдати як морально так і фізично!!!

4 Мирослав  
1
А хто судив цей матч???

5 BRUS-84  
0
андрій шведюк

23 BRUS-84  
0
ПОВНИЙ ЛОХ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! angry angry angry angry angry angry angry angry

6 ADMINistrator  
-3
ДО УВАГИ ВСІХ КОРИСТУВАЧІВ!!!
Образи, нецензурні вирази і вирази образливого характеру будуть призводити до обмеження вашого аккаунту на деякий час. Дякую за розуміння!

7 maksprut  
0
Хочите щоб були нормальні матчі, робіть як ми.
Прутівка їхала на виїзд в Підвисоку, ми взяли бригаду арбітрів.
І не повірете, але скільки років граю, ще такої спокійної і справедливої гри в Підвисоці не памятаю

8 Ultraz_FC-Vovku  
1
Напевно так і будемо робити.Або ще один варіант,просто натовкти пику такому судді і все,а які ще віріанти!!?Просто дуже обідно програвати коли переграєш команду чесно по ігрі! angry angry angry angry angry angry angry angry angry angry angry

11 maksprut  
1
набити морду - це не вихід.
Ми вже в тому році хотіли це попробувати на маріо в тому ж матчі з підвисокою(домашньому для нас). так погрозили дискваліфікацією, штрафом і заявою від судді в міліцію

12 Ultraz_FC-Vovku  
1
А вони не весь час находяться на футбольному полі.Мені здається що "BIG BOSS" нашої федерації подумали що гра в Балинцях буде в одні ворота(на користь господарів) і назначили суддю "БУЗЕРАНТА" який приніс балинцям 3 очка.Але не так то було,Вовки своєю грою доказали що вони не випадково володарі КУБКА СНЯТИНСЬКОГО РАЙОНУ,і це був тільки перший тур і всі футбольні баталії впереді.Так що команди чекайте на приїзд до вас і на "гостиприімний" прийом до нас в "пекло" команди ФК"ВОВКИ" з своїми вірними ULTRAZ!!!!СУПЕРНИКИ МИ СКОРО БУДЕМО У ВАС!!!ОЧКУЙТЕ!!!!!!

13 Ultraz_FC-Vovku  
2
maksprut а вам уважуха ви тоже даєте бій таким командам "жирдяїв" як Видинів і Балинці

15 maksprut  
1
Ultraz_FC-Vovku
по крайній мірі робимо все що в наших силах і в подальшому будемо робити саме так, тому що теж, як і всім, надоїв цей куплений чемпіонат

21 Ultraz_FC-Vovku  
0
ти прав з Задубрівцями судила бригада і відсудила нормально.І якби не та помилка з кутовим після якого забили гол...хоча це не пеналька і не відмінений гол.

9 Ultraz_FC-Vovku  
1
Після матчу Єдність Балинці-ФК Вовки в мене складається враження що вже після першого туру команди які того року боролися за чемпіонство Видинів і Балинці починають "працювати" з суддями і купляти ігри.Так най їхні спонсори "Суркіси з Фермером"скинутся на двох куплять кубок і розіграють між собою!!!!!!!І най "УМАТУЮТЬ" з цього чемпіонату і не мішають нормальним командам грати у футбол!!!!!Бо вже м"ягко кажучи надоїли їхні прихвати суддів!!! І команду з "запроданців" , "продажних шкур" і "очкунів" зібраних з цілого району судді тянуть їх за труси до чемпіонства!!!! [color=red][size=10] butcher admin

10 Мирослав  
0
Ну, так буває хлопці у Футболі, коли програєш то обідно. Мені здається, що саме цей суддя в минулому сезоні другої ліги 2011р., коли Новоселиця грала на виїзді з Вовчківцями призначив в ворота Новоселиці 3 пенальті.

14 Мирослав  
1
Крім того, якщо ви дійсно хочете бути в числі призерів, то вам на кожний матч необхідно викликати бригаду суддів. Інакше бокові зі сторони суперника будуть завжди піднімати прапор поза грою. А це вже може бути дійсно мордобой, а не футбол.

16 brus79  
1
миросику ти що плитеш навпевно ти некомпетенний у футбольних баталіях, а може ти їз тих хто вболіває за Вид.... тому у нас будуть постійно різні течії мислення.
з мого боку наскільки я памятаю ULTRAZ FC VOVKU то хлопці просто ТАК по Вушках не дають.
ми за нормальний спортиний кіпіш, а НЕ ЗА ТИХ хто стоїть на панелі(Продажні шалави).
наскільки мені відомо то вам нічого не може світити тому потрібно протистояти запроданцям. ти згідний. You are ready.
думаю що таких команд буде багато.

17 brus79  
0
АДМІН. ЧОМУ не має списку арбітрів які обслуговують матчі району. це що глобальне питання. адже мені як вболівальнику що спостерігає за чемпіонатом району із нету більше хотілось узнати про суддів які будуть обслуговувати матчі району не лише в одних і тих самих команд тоді можна робити висновки команд та як стають чемпіонами району.
чесно кажучи років 10 назад він був цікавішим а ніж араз. тому чекаю спистків арбітрів мохливо таку забаганку виконати, чи може це суперечить вашому регламенту.

22 Ultraz_FC-Vovku  
0
brus79 а може тобі ще дати їх домашній адрес... biggrin biggrin biggrin biggrin

18 House  
0
Цікаво,де таких суддів беруть... Понабирають за оголошеннями...

19 Ultraz_FC-Vovku  
1
House їх не за оголошеннями беруть,а просто так любий хто захоче.Так є у нас пару нормальних суддів які розуміються у футболі,но більша половина "суддів" нажаль так розуміються у футболі як я Фігурному катанні. biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin

20 House  
1
[size=10][color=blue] Судді лошари. Не можуть нормально посудити...

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Увійти на сайт
Категорії розділу
Сезон 2011 [28]
Архів
Сезон 2012 [34]
Сезон 2013 [27]
Сезон 2014 [37]
Сезон 2015 [35]
Сезон 2016 [28]
Сезон 2017 [9]
Сезон 2017/2018 [12]
Ми ВКонтакті

Статистика

Всього онлайн: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Зараз на сайті: